[Foto]behang en muurcirkels

Voorzie de wand in een huis, showroom, kantoorruimte of beursstand van een uniek gepersonaliseerd behang. Je hebt de keuze uit standaard formaten en verschillende materialen. Laat je creativiteit de vrije loop en laat de wanden spreken! Naast behang leveren wij ook muurcirkels van diverse materialen.

Interieur verfraaien

Naast behang en muurcirkels is het ook mogelijk om het interieur te verfraaien met kussens, zitzakken, dekbedovertrekken, tafelkleden, wandkleden, textielposters en draagtassen te leveren met een eigen tintje door ons vormgegeven of door jou aangeleverd. Ook voor buiten zijn er kussens en posters.

Interieur pimpen

Maak je woning nu nog persoonlijker met leuke items aan de muur. Wij kunnen u helpen met uw woning dat persoonlijke tintje mee te geven, wilt u een foto van uw kind(eren), huisdier, favoriet vakantiebestemming of van uzelf aan de muur?

Wij kunnen dit verzorgen op diverse materialen! Dit kan op plaatmateriaal zoals hout, plexiglas, geborsteld aluminium, dibond, trespa, karton, re-board, etc.. Maar ook op spandoek voor aan een buitenmuur, of het plafond, de mogelijkheden zijn eindeloos..

Wilt u een leuk origineel item aan de muur? Bij ons kunt u uw gang gaan, of het een koekoeksklok of een gitaar is, een klassiek schilderij of een auto, wij kunnen u op re-board elke gewenste vorm en afbeelding bezorgen.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image